FAQ

Verkoopt u ook aan wederverkopers?
We leveren ook aan wederverkopers. 

Hoe kan ik betalen?
U kunt via iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Dit systeem koppelt u direct aan de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. 

Wat is de levensduur van Zolitek?
Doordat er geen direct contact tussen uw pen en de Zolitek is heeft deze een zeer lange levensduur. Zolitek is erg sterk en duurzaam. De enige manier waarop het beschadigd kan worden is door hitte. Laat de Zolitek niet achter op uw dashboard in de zon of op een radiator. 

Moet ik een speciale pen gebruiken?
Nee, U kunt elke balpen gebruiken, maar een pen met een fijne punt geeft het beste resultaat; 0,5 mm punt. U kunt ook een vulpotlood gebruiken met een harde loodstift. H of H2 zijn aanbevolen. 

Moet ik speciaal papier gebruiken?
Nee. We raden u aan een schrijfblok te gebruiken. Heel dik papier is minder geschikt omdat pen of potlood de Zolitek moet "voelen". Bovendien zijn de lijnen van de Zolitek bij lichter papier zichtbaar. U kunt het beste papier met een gewicht van 60 tot 90 gram gebruiken.

Wat is de levertijd?
Na ontvangst en betaling van uw order sturen wij u de bestelde producten binnen 3 werkdagen per post op.
  

© 2016 - 2022 Zolitek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel