Bestel informatie

Verzendkosten

De verzending is gratis vanaf een bestelbedrag van 100 euro inclusief BTW binnen Europa. Voor bestellingen lager dan dit bedrag vragen wij een kleine bijdrage van 4,50 inclusief BTW. De verzendkosten bij bestellingen buiten Europa worden per vracht berekend.

Levertijd

ZOLITEK begrijpt dat een snelle levering van de door u bestelde producten van belang kan zijn. Wij maken uw bestelling ook zo snel mogelijk verzendklaar. Wij streven dan ook naar een gemiddelde levertijd van 3 werkdagen.

Bestelstappen

De webshop is ingedeeld in vier stappen.

Stap 1 winkelwagen
Stap 2 klantgegevens
Stap 3 bestelling afronden
Stap 4 betalen met Ideal

Betalingswijze

U kunt via iDEAL vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Dit systeem koppelt u direct aan de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Garantie

Wij verzoeken u dringend de zending en de verpakking van de producten bij aflevering goed te controleren. Mochten er manco’s zijn of de verpakking beschadigd zijn dan dient u ons daarvan direct op de hoogte te brengen. Het is voor verdere afhandeling van eventuele schade van essentieel belang dat u dit doet. Doet u dit niet dan kan in een later stadium geen beroep meer gedaan worden op bijvoorbeeld transportschade. Indien u schade direct aangeeft (dus bij aflevering), dan is Zolitek hier mogelijk voor aansprakelijk en zal indien mogelijk het product vervangen dan wel de bestelling ongedaan worden gemaakt.

Annuleren

Zolitek behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren

© 2016 - 2022 Zolitek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel